29.9. klo 1820 Kuntavaalikoulutus Teamsilla – elinkeinoasiat & työllisyys

Teams -nettikoulutus,

Ensi kevään kuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia ja puolue järjestää viisi kuntapoliittista nettitilaisuutta Teamsilla. Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kuntavaaliehdokkaille, ehdokkuudesta kiinnostuneilla tai ehdokkuutta harkitseville sekä muille kuntavaaleista ja kuntapolitiikasta kiinnostuneille.

Toinen kuntavaalikoulutus pidetään tiistaina 29.9. klo 18 – 20. Teemana on elinkeinoelämän ja työllisyyden edistäminen kuntapäättäjän näkökulmasta. 

Aihetta valottaa Suomen yrittäjien varatoimitusjohtaja Anssi Kujala. KD:n piiristä alustajia ovat kansanedustaja Peter Östman ja KD:n puoluevaltuuston pj Aki Ruotsala, joka toimii Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston työnvälitys- ja yrityspalvelujen palvelujohtajana.

Lähetämme muutamaa päivää ennen kutakin tilaisuutta kaikille KD:n jäsenille Teams-linkin ja tarkemmat tiedot sen illan teemoista ja alustajista.

Jos et ole KD:n jäsen, mutta olet kiinnostunut koulutuksesta, laita sähköpostia: [email protected]. Niin lähetämme Teams-linkin.

Muut koulutuspäivät pidetään tiistaina 27.10., tiistaina 24.11. sekä tammikuussa tiistaina 12.1., aina klo 18 alkaen. Teemoina eri koulutuspäivissä on elinkeinoasiat&työllisyys; kaavoitus&ympäristö; sote; kuntatalous&verotus.

Kuntavaaleista voi lukea tarkemmin: www.kd.fi/osallistu/lahde-kuntavaaliehdokkaaksi/ ja kuntavaalien ehdokashakemuksen voi täyttää: vaalit.kd.fi/2021/hakemus/.

Ylös