24.11. klo 1820 Kuntavaalikoulutus Teamsilla – kuntatalous ja verotus

Teams -nettikoulutus,

Ensi kevään kuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia ja puolue järjestää kuusi kuntapoliittista nettitilaisuutta Teamsilla. Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kuntavaaliehdokkaille, ehdokkuudesta kiinnostuneilla tai ehdokkuutta harkitseville sekä muille kuntavaaleista ja kuntapolitiikasta kiinnostuneille.

Neljäs kuntavaalikoulutus pidetään tiistaina 24.11. klo 18 – 20. Alustajana on mm. Kuntaliiton toimitusjohtaja Minna Karhunen.

Lähetämme muutamaa päivää ennen kutakin tilaisuutta kaikille KD:n jäsenille Teams-linkin ja tarkemmat tiedot sen illan teemoista ja alustajista.

Jos et ole KD:n jäsen, mutta olet kiinnostunut koulutuksesta, laita sähköpostia: [email protected]. Niin lähetämme Teams-linkin.

Muut koulutuspäivät pidetään tiistaina 8.12.ja tiistaina 12.1., aina klo 18 alkaen. Teemoina eri koulutuspäivissä on elinkeinoasiat&työllisyys; sote; kuntatalous&verotus; liikunta&kulttuuri&nuoriso; kaavoitus&ympäristö.

Kuntavaaleista voi lukea tarkemmin: www.kd.fi/osallistu/lahde-kuntavaaliehdokkaaksi/ ja kuntavaalien ehdokashakemuksen voi täyttää: vaalit.kd.fi/2021/hakemus/.

Ylös