27.10. klo 1820 Kuntavaalikoulutus Teamsilla – aiheena sote-palvelut kuntapäättäjän näkökulmasta

Teams -nettikoulutus,

Kolmas kuntavaalikoulutus pidetään tiistaina 27.10. klo 18 – 20. Teemana on sote-palvelut kuntapäättäjän näkökulmasta.

Alustajina koulutuksessa ovat Kuntaliiton sosiaali- ja terveysyksikön erityisasiantuntija Karri Vainio, KD-eduskuntaryhmän puheenjohtaja Päivi Räsänen, Lastensuojelun Keskusliiton lapsi- ja perhepolitiikan erityisasiantuntija Sonja Falk sekä johtava terveydenhuollon kunnallinen viranhaltija.

Lähetämme muutamaa päivää ennen kutakin tilaisuutta kaikille KD:n jäsenille Teams-linkin ja tarkemmat tiedot sen illan teemoista ja alustajista.

Jos et ole KD:n jäsen, mutta olet kiinnostunut koulutuksesta, laita sähköpostia: [email protected]. Niin lähetämme Teams-linkin.

KD-puolue järjestää kuusi kuntapoliittista nettitilaisuutta Teamsilla. Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kuntavaaliehdokkaille, ehdokkuudesta kiinnostuneilla tai ehdokkuutta harkitseville sekä muille kuntavaaleista ja kuntapolitiikasta kiinnostuneille.

Muut koulutuspäivät pidetään tiistaina 24.11., tiistaina 8.12.sekä tiistaina 12.1., aina klo 18 alkaen. Teemoina eri koulutuspäivissä on elinkeinoasiat&työllisyys; sote; kuntatalous&verotus; liikunta&kulttuuri&nuoriso; kaavoitus&ympäristö.

Kuntavaaleista voi lukea tarkemmin: www.kd.fi/osallistu/lahde-kuntavaaliehdokkaaksi/ ja kuntavaalien ehdokashakemuksen voi täyttää: vaalit.kd.fi/2021/hakemus/.

Ylös