Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

188Riitta Haapala

varhaiskasvatuksen opettaja, ammatillinen opettaja AmO
Pirkanmaan vaalipiiri, Valkeakoski
Antinniemi

Poliittiset teemat / Politiska teman

- opettajana minulla on oikeus ja velvollisuus puolustaa lapsen ja nuoren etua. Heidän oikeutta hyvään varhaiskasvatukseen vaka-opettajan ja vaka-lastenhoitajien johdolla. Laadukkaan opetuksen polun rakentuminen työelämään asti on ammatillisena opettajan minulle sydämen asia.

- äitini alzheimerin ajan olin äidin vierellä kuolemaansa asti, sillä sydämellä omaishoitajien asema, jota on paranettava.

- nuoren 17-vuotiaan tytön äitinä toivon nuorisollemme turvallista nuoruutta, joka saavutetaan ajantasaisella ennaltaehkäisevällä tuella ja nuorille nopeasti saatavilla mielenterveyspalveluilla. Harrastusten mahdollistamisella jokaiselle nuorelle on ennaltaehäisevää nuorisotyötä, varallisuudesta riippumatta.

- ympäristökasvatus lähee jo lapsesta. Luonnon monimuotoisuuden ja ilmastotekojen ymmärtäminen poliittisessa päätöksenteossa.

Esittely / presentation

Olen kahden nuoren äiti, kahden alan opettaja, luottamusmies JUKO ry., OAJ Pirkanmaan hallituksessa sekä alueyhdistyksen VOL-jaoksen varapj. Tampereen Ensi-turvakoti ry. hallituksessa 11 vuosi alkanut. Mukana puoluevaltuustossa ja KD Pirkanmaan naispiirin puheenjohtajana. Harrastuksena teatteriohjaus, jossa olen SHT:n Nuorisoteatteri Sirpaleteatterin puheenjohtaja.
-varhaiskasvatuksen ja koko opetuksen polun rakentuminen työelämään asti on vaka-opena ja ammatillisena opettajan minulle sydämen asia.
🧡terv. Riitta
[email protected]
+358400710572


Avaa koko sivulla

Ylös