Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

83Jasmin Pyöriäinen

yliopisto-opettaja, FM
Savo-Karjalan vaalipiiri, Joensuu

Poliittiset teemat / Politiska teman

Itä-Suomi on kauneinta seutua Suomessa ja minulle on tärkeää kamppailla alueen elinvoiman ja asukkaiden hyvinvoinnin puolesta. Näen tulevaisuuden Savo-Karjalan onnellisten ihmisten kotina, jossa on helppo olla ja elää omannäköistä elämää. Erityisesti perheiden ja lasten tyytyväisyys poikii hyvinvointia kaikille asukkaille. Tarvitsemme koulutusta, työtä ja osaamista. Pienyrittäjyyttä on tuettava. Suomen velkasuhde on saatava taittumaan. Sekä maatalouden että hyvinvointialueiden rahoitus on korjattava tolkulliseksi.

Esittely / presentation

Olen 33-vuotias perheenäiti, opettaja ja kaupunginvaltuutettu Joensuusta. Kasvoin Keski-Karjalassa ja haluan tehdä työtä Itä-Suomen menestyksen eteen. Haluan, että kotiseudullamme on helppo elää, tänne on helppo muuttaa ja palata takaisin. Esikoisen syntymän jälkeen palaan kevään mittaan takaisin työelämään opettajan työhöni ja olen saanut nähdä, kuinka osaavasti perheitä kohdataan ja autetaan. Työtä on kuitenkin tehtävänä muun muassa työvoiman varmistamisessa terveydenhuollossa. Samaan aikaan resurssit tulevat niukkenemaan. Haluan olla tekemässä oikeudenmukaista ja kestävää politiikkaa kotiseudun puolesta, että tulevien sukupolvien perintö olisi hyvinvointivaltio, josta on pidetty huolta.

kaupunginvaltuutettu, maakuntavaltuutettu, aluevaltuuston varajäsen, KD-puoluehallituksen jäsen, Pohjois-Karjalan piirin puheenjohtaja
[email protected]
+358400499534
Ylös