Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

164Kristiina Drotár

eduskunta-avustaja, KTM
Uudenmaan vaalipiiri, Espoo
Mankkaa

Poliittiset teemat / Politiska teman

1) Perheiden hyvinvointi rakentaa hyvinvoivaa yhteiskuntaa. Perheitä on tuettava ruuhkavuosina. Pienten lasten vanhemmille pitää saada joustoa työntekoon. Lapsia on voitava hoitaa myös kotona ilman syyllistämistä. Kannustetaan vauvojen hankintaan, jotta suomalaisilla olisi tulevaisuus.
2) Uudellamaalla maahanmuutto on voimavara. Kansainväliset yritykset ja ammattilaiset rakentavat vaurautta. Moni maahanmuuttaja on yrittäjä.
3) Peruskoulumme tarvitsee perusteellisen remontin ja rahaa. Kaikki oppijoiden on koettava koulussa myös onnistumista.
4) Ammatillinen koulutus - omalle alalle ja töihin, jotta nuori pystyy elättämään itsensä ja tulevan perheensä.
5) Kaupungeista pitää saada viihtyisiä ja kotoisia, joissa lasten on hyvä kasvaa. Luontoa ja vehreyttä lähelle, jotta lapsilla on paikkoja, missä rakentaa majoja ja tutkia kaikkea elävää. Kaupunkipolitiikkamme on rikki.
6) Kriisinkestävyys ja huoltovarmuus, ruokaturva, omavaraisuus, kestävät energiaratkaisut. Viisas varautuminen.

Esittely / presentation

Poliittista kokemusta mm eduskunta-avustajan tehtävästä kymmenen vuoden ajalta. Laaja kokemus liike-elämästä monilta toimialoilta yritysjohdossa. Lukuisissa yhdistyksissä vapaaehtoistyötä tekevä. Kahden aikuisen pojan äiti, kolmen lapsenlapsen mummi. Edesmenneiden vanhempieni huoltaja viimeisten vuosien aikana. Kotiseurakuntani on United Community Church.

Olen sydämeltäni Kristillisdemokraatti, ja suren niitä huonoja valintoja, joita näen maan johdon tehneen vuosien ajan. Eikö meiltä muuta perintöä jää vähille syntyville lapsillemme kuin valtionvelka? Suomeen totisesti tarvitaan suunnanmuutos. Olemme rakentaneet hiekalle, ja talo on sortumassa. Nyt on aika jälleen rakentaa kestävälle kristilliselle arvoperustalle kaikilla yhteiskunnan aloilla.
[email protected]


Avaa koko sivulla

Ylös