Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

159Irina Ambrosin

ulkoministerin sihteeri
Uudenmaan vaalipiiri, Espoo
Saunalahti
Sitoutumaton / obunden

Poliittiset teemat / Politiska teman

Pidetään huolta ja tuetaan yhteiskunnan vähäosaisia, ikäihmisiä, lapsia ja nuoria - ei jätetä ketään yksin - annetaan jokaiselle tulevaisuus ja toivo!

Esittely / presentation

Olen 50-vuotias kansainvälisen taustan omaava valtion virkanainen. Lähes 25-vuotisen urani aikana olen toiminut mm. ulkoministerin sekä kehitys- ja omistajaohjausministerin sihteerinä, kansainvälisissä tehtävissä Suomen pysyvässä edustustossa Genevessä Sveitsissä, tasavallan presidentin kansliassa protokollatehtävissä sekä avustavissa virkamiestehtävissä Suomen diplomaattisia suhteita hoitaen Keski-Aasiassa.

Kiinnostukseni politiikkaan heräsi keväällä 2021 osallistuessani KD:n ehdokkaana kuntavaaleihin. Sain 1. varajäsenen paikan Espoon keskusvaalilautakunnasta vaalikaudelle 2021-2025.

Perhe on tärkeä! Minulla on tytär ja 2-vuotias tyttärentytär. Omaan kristilliset arvot ja terveet elämäntavat. Ylläpidän kuntoani harrastamalla juoksemista, hiihtämistä ja kylmäuintia. Turkulaisen syntyperäni myötä, Suomenlahden saaristo on lähellä sydäntäni. Haluan jättää perinnöksi Suomen upean luonnon myös tyttärentyttärelleni.

"Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi" kuvaa arvomaailmaani hyvin.
[email protected]
+358408397279
Ylös