Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

202Pirjo Raunio

filosofian tohtori, koulutuspäällikkö
Pirkanmaan vaalipiiri, Sastamala

Poliittiset teemat / Politiska teman

Lapsimyönteinen ja perheitä tukeva politikka; lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin tukeminen; koulutuksen laadun ja rahoituksen turvaaminen; inhimillinen ja vastuullinen maahanmuuttopolitiikka; kristillisten arvojen huomioiminen kaikessa päätöksenteossa

Esittely / presentation

Asun Sastamalassa ja olen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Olen varavaltuutettu Pirkanmaan aluevaltuustossa sekä vähän palveluita käyttävien valiokunnan jäsen. Koulutukseltani olen työperusteisesta maahanmuutosta väitellyt filosofian tohtori ja saksan ja englannin kielen opettaja. Työskentelen koulutuspäällikkönä Satakunnan koulutuskuntayhtymässä.

Perheeseeni kuuluvat aviomies ja kaksi poikaa, joista toinen jo aikuinen. Iäkkään isäni asioiden hoidon myötä olen perehtynyt myös vanhusten asemaan ja tilanteisiin. Vapaa-aikani käytän seurakunnallisessa vapaaehtoistyössä lasten ja ukrainalaisten parissa. Koordinoin Sydämellä Sastamalasta -vapaaehtoistoimintaa, joka auttaa ukrainalaisia niin Suomessa kuin Ukrainassakin. Harrastan kirjoittamista ja pianonsoiton opettelua.
[email protected]
+358505580995


Avaa koko sivulla

Ylös