Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

184Pentti J. Rönkkö

toimittaja
Uudenmaan vaalipiiri, Kerava
Kaleva

Poliittiset teemat / Politiska teman

Palkan tai eläkkeen pitää riittää elämiseen. Verotusta pitää keventää, energian hintaan, sekä sähkön että polttoaineiden pitää saada tolkku.
Terveydenhuolto pitää vihdoin saada siihen malliin, että hoitoon oikeasti pääsee. Se tarkoittaa uusien hyvinvointialueiden toiminnan reipasta ravistelua.

Suomen pitää palata tavallisen ihmisen normaaliin elämään nykyhallituksen ideologiavetoisesta politiikasta, jossa lakeja on laadittu marginaaliryhmien ehdoilla.

Oma vaalilupaukseni on se, että olin isossa tai pienessä paikassa, uskallan sanoa ääneen sen, mitä pidän tärkeänä. Myös sinun puolestasi.

Esittely / presentation

Valtakunnallisen iltapäivälehden toimittajana olen katsellut Suomea näköalapaikalta yli 30 vuoden ajan. Siitä on ollut apua myös politiikassa. Toimittajana olen oppinut katsomaan asioita monesta kulmasta ja nähnyt, minkälaista elämä Suomessa oikeasti on. Tekemistä on paljon ja moni asia on viime vuosina lähtenyt myös hieman väärään suuntaan.

Olen Keravan kaupunginvaltuutettu. Nyt olen valmis ottamaan isoja vastuita valtakunnan politiikassa. Katson, että minulla on siihen tarvittavat kyvyt ja vahva motivaatio ja riittävästi elämänkokemusta ymmärtämään suomalaisen ihmisen elämää.

Kristillisten arvojen puolesta olen taistellut jo vuosien ajan. Tätä taistelua tarvitaan jo sananvapauden puolustamiseksi.

Perheeseeni kuuluu vaimo ja neljä jo aikuista lasta eikä ole syytä unohtaa Camua (Italian vesikoiraa), joka on ollut lahjomaton tukijani kohta kymmenen vuoden ajan.
[email protected]


Avaa koko sivulla

Ylös