Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

198Jarmo Ojanperä

laadunvarmistuspäällikkö
Pirkanmaan vaalipiiri, Ylöjärvi
Siivikkala

Poliittiset teemat / Politiska teman

Teemani on vähempiosaiset ja tähän liittyen slogan; KUKA ON MEIDÄN PUOLELLA?

Nyt alkanut SOTE on tuonut oman jännitteensä ja palvelujen onnistumiseksi terveyspalveluissa. Toivoa vain sopii, että aikana, kun vielä
moni asian on alkuvaiheessa, ettei tapahtuisi mitään peruuttamatonta jonkin ihmisen kohtaloksi.

Sosiaali- ja terveyspalvelut: Vanhukset, perheet, lapset, nuoret, vammaiset. Näihin voi sisällyttää monia asioita mihin apua tarvitaan.
Esim: ruoasta on pula, kaikkiin lääkkeisiin ei ole varallisuutta, psyykkiset oireet lisääntyneet, joissakin vanhusten / palvelutaloissa hoito ala-arvoista, vammaisten huomioinen ei ole sille kuuluvalla tasolla. Lista on pitkä. Tulevaisuus ei näytä hyvältä maamme osalta, jos pienimmistä lapsista lähtee jo pahoinvointi henkisesti. Kysymys kuuluu; Mikä on tärkeintä päättäjillemme. Mielestäni voisi eräitä asioita jättää myöhemmälle ajalle ja huomioida ensin kansamme hyvinvointi. On varmasti myös varoja, joita vois kohdentaa tarkemmin.

Esittely / presentation

Olen avioliitossa, kolmen aikuisen lapsen isä ja neljälle lapsenlapselle isoisä. Asun Ylöjärven Siivikkalassa. Tampereelle tullut -76 Seinäjoelta, joka on synnyinkaupunkini. Työni olen tehnyt teollisuuden parissa, joista viimeinen oli Patria ennen eläköitymistäni. Toimenkuvani oli laadunvarmistuspäällikön tehtävät. Vapaaehtoistyöni on kohdistunut vähempiosaisten auttamiseksi ja tukien.

Luottamustehtäviä: Ylöjärven vammaisneuvoston puheenjohtaja, kunnanvaltuuston kolmas varajäsen, Elämänpuu ry:n puheenjohtaja (ikäihmisten koti), sekä Elämänpuu Oy:n hallituksen jäsen. Viestiveljet ry:n puheenjohtaja, joka on yhteiskristillinen mieskuoro, missä toimin kuoronjohtajana. Kristilliset karavaanarit ry:n varapuheenjohtaja. Harrastukseni kitaransoitto ja asuntoautomatkailu.
[email protected]


Avaa koko sivulla

Ylös