Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

28Simo Korpela

FM, matemaattiset aineet
Satakunnan vaalipiiri, Pori
Viasvesi

Poliittiset teemat / Politiska teman

Suomeen tarvitaan suunnanmuutos, jossa suvaitsevaisuudella ei kiristetä, eikä EU:lle nöyristellä silloin, kun tärkeät kansalliset etumme ovat uhattuina.

Perinteiset suomalaiset arvomme ”koti – uskonto – isänmaa” ovat melkoisessa myllerryksessä. Vain viimeisen osalla voi antaa nykyhallituksellemme hyvän arvosanan.

Suvaitsevaisuuden käsitys on muutettu kovin yksisuuntaiseksi. Aitoa avioliittoa ei ole enää korrektia puolustaa, mutta muille vaihtoehdoille kyllä liputetaan avoimesti. Kouluissa kristillisen uskomme esiin tuomista pitäisi nykymääräysten mukaan kaikin tavoin välttää.

Valtiona Suomi on tiukassa tilanteessa, mutta ei vielä hädässä. Monet ihmiset sen sijaan ovat; kaikki pienituloiset, apua jonottavat sairaat ja vanhukset, sekä monet maatalouden ja muutkin yrittäjät.
Annammeko EU:n haluaman miljardin suo-ojien tukkimiseen, vai miljardin vajeeseen hyvinvointialueidemme perusturvassa?

Nyt on aika vaihtaa vihervasemmistolainen ideologia käytännön toimiin suomalaisten hyväksi!

Esittely / presentation

Perhe: Avioliitossa, 5 lasta ja 6 lastenlasta

Harrastukset: Luontovalokuvaus ja kaikkea muutakin luontoon liittyvää: retkeilyn, metsästyksen, kalastuksen ja kullanhuuhdonnan kautta 10-vuotiaana aloittamaani perhosharrastukseen

Luottamustehtäviä: Porin kaupunginvaltuusto, Satakunnan hyvinvointialueen aluevaltuusto, Maakuntavaltuusto, Hiippakuntavaltuusto, Porin srk.-yhtymän kirkkovaltuusto, kirkkoneuvoston vpj, Länsi-Porin srk-neuvosto, KD puoluehallitus, KD Porin osaston ja KD Sat. piirin pj.
[email protected]
+358440301050
Ylös