Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

169Jouko Jääskeläinen

valtiotieteiden tohtori
Uudenmaan vaalipiiri, Vantaa
Myyrmäki

Poliittiset teemat / Politiska teman

Isänmaa raiteilleen!

Koti ja perhe, kristillinen elämännäkemys sekä terve ja vahva isänmaallisuus ovat minulle tärkeitä asioita.

On yhdessä mietittävä, miten hoidamme taloutemme kuntoon. Vastaamme itse tekemisistämme, emme jätä velkojamme toisten maksettaviksi tai joudu velkoinemme toisten ohjattaviksi.

Tarvitsemme turvallisia koteja, isiä ja äitejä, jotka luovat kasvurauhan tytöille ja pojille. Tuemme heitä, joilla on elämässään erilaisia haasteita. Autamme heikoimpia, myös yli rajojen.

Esittely / presentation

Olen syntynyt Anjalassa, opiskellut Tampereella, väitellyt valtiotieteistä Helsingissä ja juurtunut Vantaalle puolisoni ja kolmen lapsemme kanssa vuodesta 1983. Meillä on neljä lastenlasta. Olen työskennellyt neljä kautta kansanedustajana vuosina 2011–2015 sekä 1991–2003.

Uusin kirjani Rauha ja Lähi-itä ilmestyy maaliskuussa 2023 ja seitsemäs kirjani Isänmaallisuus yhdentymisen ja kansallismielisyyden puristuksessa ilmestyi toukokuussa 2021. Uutta yhteisöä etsimässä (2017) käsittelee monia merkittävällä tavalla läntiseen maailmaan vaikuttaneita poliittisia ideologioita ja uskontoja – mitkä arvot Eurooppaan ovat vaikuttaneet.

Yhdeksäs kausi vantaalaisten edustajana kaupunginvaltuustossa alkoi elokuussa 2021. Ensimmäinen kausi Vantaa-Keravan hyvinvointialueen valtuustossa on menossa. Kirkolliskokouksessa olen toista kautta ja Vantaankosken seurakuntaneuvostossa toimin varapuheenjohtajana.
[email protected]
+358505120782
Ylös