Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

80Ella Kärki

yrittäjä, metsätalousinsinööri AMK
Savo-Karjalan vaalipiiri, Nurmes

Poliittiset teemat / Politiska teman

Yrittäjyyden ja kannattavan yritystoiminnan edistäminen koko Suomessa, erityisesti perhe- ja mikroyrityssektorilla. Maanviljelijöiden ja maaseutuyritystoiminnan toimintamahdollisuuksien parantaminen. Metsätalousyritystoiminnan monimuotoistamisen ja puun käytön edistäminen.

Maaseudun ihmisten elämisen mahdollisuuksien vahvistaminen tasapuolisuus ja palvelujen varmistaminen huomioiden. Nuorten ja lasten, tulevaisuutemme elinolojen kehittäminen, erityisesti heidän, joiden elämä ei ole kaikkein helpointa. Työvoiman monimuotoisuuden edistäminen (työperäinen maahanmuutto, eläkeiässä olevien, osatyökykyisten ja nuorten työllistyminen).

Yrittäjien sosiaaliturvan vahvistaminen.

Esittely / presentation

Olen Kärki Konsultit Ky:n yrittäjä, Hallintotieteiden maisteri, HHJ, hallitusammattilainen, Metsätalousinsinööri (amk). Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät ry, pj., kirkkovaltuutettu, metsää omistava valkosipulien kasvattaja.

Pohjois-Karjalan maaseutu on asuin- ja synnyinpaikkani, sielunmaisemani. Sieltä olen saanut vahvan maauskon ja maaseudun arvostamisen. Olen asunut useissa Suomen maakunnissa, kylissä ja kaupungeissa. Hengitämme kaikkialla samaa ilmaa.
Maaseutu ja kaupungit- erilaiset elinympäristöt ja haasteet, mutta ne ovat kuitenkin saman kolikon kaksi puolta Suomen hyvän elämän takeena.
Yrittäjien kouluttajana edistän osaamisen lisäämistä, osaamista ja rohkeaa pärjäämistä. Osaavat yrittäjät menestyvät. Yrittäjyys kantaa Suomea!

Ajatuksiani:
1. Arvosta sitä mitä sinulla on.
2. Auta lähimmäistä, se on ihmisen teko.
3. Uskalla uskoa ja yrittää, uskalla muuttaa maailmaa, vaihtaa maisemaa, aloittaa alusta ja tavoitella parempaa.
4. Koti, uskonto ja isänmaa – mikä voisi olla parempaa!
[email protected]
+358405103289
Ylös