Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

6Marianne Bruce

perhehoitaja, yrittäjä
Kaakkois-Suomen vaalipiiri, Kotka
Kotkansaari
Sitoutumaton / obunden

Poliittiset teemat / Politiska teman

Kotimainen ruoantuotanto on välttämätöntä, jotta pysymme hengissä. Maataloutta autettava pois ahdingosta ja puhdasta ruokaa kunnioitettava. Lapset eivät kasva 3D-lihalla.
Ihmiselämä on arvokas kohdusta hautaan, hyvinvointivaltiomme ei enää kykene huolehtimaan lapsista ja vanhuksista eikä ihmiselämää riittävästi arvosteta.
Oppimistulosten heikkeneminen lyhyessä ajassa kertoo ongelmista koulumaailmassa ja vanhemmuudessa.
Translaki on täysin järjetön.

Esittely / presentation

Olen äiti viidelle, perhehoitaja (sijaisäiti) yhdelle ja äitipuoli kolmelle lapselle. Parhaimmillaan ruokapöydässä on 10 lasta kun yhden lapsen tyttöystäväkin lähes asuu meillä. 10 lasta olikin lapsuuden haaveeni. Joskus toiveet toteutuvat.

Minulla on oma siivousalan yritys, olen kunnanvaltuutettuna toista kautta , laulan kamarikuorossa sekä harrastan ryhmäliikuntaa. Olen pyörittänyt lastenvaatteiden second hand-liikettä, perustanut suositun Kotkan lastentarvikekirpputorin Facebookiin sekä Kotkan Kierrätyspajan yhdessä äitiystävieni kanssa vuonna 2017. Kierrätys on mukavaa ja erittäin järkevää!
Mieheni kasvattaa Pyhtäällä lihakarjaa; kotimainen ruoka on asia, jota toivoisin kaikkien arvostavan. Tätä maata ei ole rakennettu prosessoidulla kasviproteiinimössöllä.
[email protected]
Ylös