Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

33Jani Ursin

suntio
Varsinais-Suomen vaalipiiri, Salo
Rappula

Poliittiset teemat / Politiska teman

Suomi on oltava turvallinen maa ja omavaraisuus pidettävä kunnossa sekä maatalous kannattavana, jotta meillä on kotimaista ruokaa tulevaisuudessakin.
Julkisia palveluja on oltava saatavilla ja hoitavia ihmisiä tähän tarvitaan myös yksityistä sektoria sekä kolmatta sektoria.
Panostetaan pienten ja keskisuurten yritysten kasvuun ja työvoiman saatavuuteen.
Valtion taloutta joudutaan sopeuttamaan menoleikkauksilla ja haittaverotuksen painottamalla useamman vaalikauden aikana.

Esittely / presentation

Lapsuuteni vuodet vietin Keski-Suomessa. Salossa olen asunut vuodesta 2000 lähtien. Minulla on automaatioteknikon ja suntion koulutus. Perheeseeni kuuluu vaimo, teini-ikäiset lapset, koirat Molla ja Nokko. Vapaa-aikani kuluu ulkoillen koirien kanssa ja kuntosalilla käyden. Tällä hetkellä työskentelen Salon seurakunnassa suntion tehtävissä.

Parin viimevuoden aikana alkoi poliittinen toiminta kiinnostamaan. Tulin mukaan Kristillisdemokraattien Salon osaston toimintaan viime kuntavaalien alla 2021 ja nyt vuoden 2023 alusta olen ollut Salon osaston puheenjohtajana. Kristillisdemokraatit ovat minulle luontainen puolue, koska sen arvot kohtaavat omieni kanssa.

Usko Jeesukseen antaa minulle voimaa kulkea eteenpäin. Kristillisten arvojen kautta tätä yhteiskuntaa on rakennettu ja pidetty yllä. Me kaikki saamme olla Taivaallisen Isän käsissä ja hän kantaa meitä tulevaisuuteen.
[email protected]
+358405613583
Ylös