Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

174Mila Lehtonen

kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja
Uudenmaan vaalipiiri, Tuusula
Jokela

Poliittiset teemat / Politiska teman

Entistä useammat lapset ja nuoret kärsivät mielenterveys- ja päihdeongelmista, syömishäiriöistä ja syrjäytymisestä. Oppimistulokset ovat myös laskeneet jo pidemmän aikaa. Kaikessa päätöksenteossa olisi tärkeää ottaa tämä huolestuttava suuntaus huomioon eikä säästöjä tule kohdentaa tulevaisuutemme rakentajiin.

Kristillisyyttä ei saa riisua Suomesta pois. Hyvinvointimme ja monet arvomme perustuvat vahvasti kristilliseen arvopohjaan.

Väestömme ikääntyy. Kunnioitettavaan ikään ehtineet ansaitsevat arvokkaan vanhuuden. Vanhenemista ei saa joutua pelkäämään.

Esittely / presentation

Olen luokanopettaja ja yläkoulun kuvataideopettaja sekä Tuusulan kunnanvaltuutettu ja Keski-Uudenmaan aluevaltuutettu Tuusulan Jokelasta. Opettajana olen työskennellyt yli 20 vuoden ajan. Työn ohessa olen tehnyt myös lasten TV-ohjelmaa, Nasta Raamista, jossa kerron Raamatun kertomuksia piirtäen ja maalaten. Perheeseeni kuuluu terveydenhuoltoalalla työskentelevä aviomieheni sekä kaksi aikuistuvaa tytärtä. Olen yhteistyökykyinen ja diplomaattinen seisten kuitenkin aina rohkeasti mielipiteeni takana.


Avaa koko sivulla

Ylös