Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

32Elias Rantanen

laivanrakentaja, hitsaaja
Satakunnan vaalipiiri, Huittinen
Huhkola

Poliittiset teemat / Politiska teman

Suomi tarvitsee suunnan muutoksen politiikassa, taloudessa ja moraalisissa arvoissa. Saako Suomi näiden vaalien tuloksena mahdollisuuden ryhtiliikkeeseen ja suunnan muutokseen? Kun äänestät Kd: n ehdokasta voit olla varma että äänestät tämän suunnan muutoksen puolesta.
Suomen katastrofaalinen velkaantuminen tulee pysäyttää.

Työnteon kannatettava aina. Verotusta on kevennettävä, liikkumisen hintaa laskettava sekä työmarkkinoita ja sosiaaliturvaa uudistettava.
Sosiaaliturvan tulee varmistaa, että hoitoon pääsee ajoissa. Vanhuksia ei jätetä heitteille eikä säästetä perheiden hyvinvoinnista. On järjetöntä tinkiä lasten ja perheiden tuesta ja säästää koulutuksesta.

Huoltovarmuus ja kotimaisen ruuan omavaraisuus on turvattava. Maa ja metsätalous ja erityisesti maatalouden kova ahdinko tarvitsee pikaiset korjaavat toimet.

On järjetöntä luopua omistajuudesta ja kansallisesta päätösvallasta.

On palattava perusasioihin ja kristillisiin kestäviin arvoihin, pitämään toisistaan huolta.

Esittely / presentation

Olen 66-vuotias. Avioliitossa Marja-Liisa Rantasen (os. Metsäranta) kanssa vuodesta 1978. Meillä on 9 aikuista lasta ja 10 lasten lasta.
Koulutus perus- ja ammattikoulutusta. Laivanrakentaja-hitsaaja. Huittisten kaupunginvaltuutettu. Huittisten KD paikallisosaston puheenjohtaja. Satakunnan KD:n piirihallituksen jäsen.

Harrastukset: Raamatun tutkiminen, teologinen kirjallisuus, liikunta. Olen saanut kutsumuksen toimia laulavana evankelistana vuodesta 1976.

Olen yhteiskunnallisesti aktiivi konservatiivi. Perusarvot: koti, kristinusko ja isänmaa.

Sydämmelläni on ertyisesti lapset ja nuoret, perheiden asema ja hyvinvointi. Sekä vapaaehtoinen seurakuntatyö. Vuosikymmenien varrella sain melko säännöllisesti kutsun ja tilaisuuden pitää hartaustilaisuuksia palvelukodissa. Palvella, julistaa evankeliumia ja laulaa sekä olla mukana joskus saattohoidossa siunaamassa viimeiselle matkalle lähtevää. Oppia sairailta ja tulla palvelutoimessa siunatuksi.
[email protected]
+358505615607
Ylös