Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

101Hannele Saari

KM, luokanopettaja
Hämeen vaalipiiri, Riihimäki

Poliittiset teemat / Politiska teman

Tukea vanhemmuuteen ja perheen hyvinvointiin. Kannatan lapsilisien korottamista ja Vauvatonnia. Panostuksia varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen laatuun. Jokaisella oppilaalla oikeus tarvitsemaansa yksilölliseen tukeen. Inkluusio tarvitsee toimiakseen riittävät resurssit. Koulutuksen kokonaisrahoitus nostettava pohjoismaiselle tasolle pitkäjänteisellä ohjelmalla. Kouluissa pystyttävä keskittymään hankkeiden sijaan perusasioihin ja - taitoihin. Lukutaidon ja tunnetaitojen vahvistaminen tärkeää. Lapsille ja nuorille riittävästi perustason mielenterveyspalveluja, joihin pääsee jonottamatta.

Jokainen ikäihminen ansaitsee turvalliset ja tarpeidensa mukaiset hoivapalvelut. Omaishoidosta tehtävä verovapaata. Valtion turvattava hyvinvointialueiden riittävä rahoitus, jotta peruspalvelut turvataan. Hoitajapulaan löydyttävä ratkaisuja. Suomen huoltovarmuudesta on pidettävä hyvä huoli, kotimainen maatalous on elinehto.

Työnteon oltava kannattavaa, yrittäjyyttä tuettava ja velanotolle stoppi!

Esittely / presentation

Olen Hannele Saari, riihimäkeläinen KM, luokanopettaja. Aiemmalta koulutukseltani olen lastentarhanopettaja. Olen työskennellyt Riihimäen kaupungin palveluksessa, esiopetus- ja opetustehtävissä, vuodesta 1991 alkaen.

Perheeseeni kuuluvat aviomies ja kaksi aikuistunutta lasta, sekä Nilla-koira. Persoonaltani olen rauhallinen ja yhteistyökykyinen kehittäjä-tyyppi. "Sydän näkee ihmisen" on sloganini.

Olen 2. kauden kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Riihimäellä. Vuosi sitten tulin valituksi Kanta-Hämeen aluevaltuustoon. Olen myös aluehallituksen varsinainen jäsen lokakuusta 2023 alkaen, nyt olen varajäsen. Toimin KD :n Hämeen piirin puheenjohtajana ja olen KD :n puoluehallituksen jäsen. Olen Riihimäellä Lapsiystävällinen kunta- mallin koordinaatioryhmän puheenjohtaja.

Rakastan konsertteja, taidenäyttelyitä ja museoita. Ystävien tapaaminen ja matkustelu ovat perheen ohella lempipuuhaani. Jonkin verran ehdin myös lukemaan ja osallistumaan seurakunnan toimintaan.
[email protected]
Ylös