Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

18Reima Anolin

sairaanhoitaja AMK
Varsinais-Suomen vaalipiiri, Somero

Poliittiset teemat / Politiska teman

Minulle tärkeitä asioita politiikassa ovat terve ja omavarainen Suomi, jossa arvostetaan kotia ja perhettä, kristillistä maailmankatsomusta ja sanan- ja uskonnonvapautta. Suomeni on eurooppalainen, isänmaallinen ja kaksikielinen paikallisuutta kunnioittava maa, jossa suomalainen kulttuuri, maatalous ja metsät kukoistavat.

Suomi tarvitsee suunnanmuutoksen. Meidän on vahvistettava itsenäisyyttämme ja puolustuskykyämme. Kestävä hyvinvointi rakennetaan työllä eikä velalla. Työn on oltava kannattavaa, ja verotuksen on oltava tasokkaan maltillista. Verotuksessa on vahvistettava haittojen verotusta ja kannustettava terveisiin elintapoihin mm. elintarvikkeisiin lisätyn sokerin verolla.

Vahvistamme kestävyyttämme ja vastaamme itse tekemisistämme, emmekä jätä velkojamme toisten maksettaviksi tai joudu velkoinemme toisten ohjattaviksi.

Kotimaisen ruoan tuotannon asemaa on vahvistettava ja pidettävä huolta, että alkutuottaja saa reilumman osuuden myytävän elintarvikkeen hinnasta.

Esittely / presentation

Olen syntynyt Kirkkonummella ja opiskellut Helsingissä. Nykyään asun perheeni kanssa Somerolla. Työskentelen Forssassa A-klinikan päällikkönä. Olen ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu Somerolla. Olen Someron KD:n paikallisosaston puheenjohtaja.

Jag är född i Kyrkslätt och studerade i Helsingfors. Idag bor jag med min familj i Somero. Jag jobbar i Forssa som chef för A-kliniken och är stadsfullmäktigeledamot i Somero. Jag är ordförande för den lokala avdelningen av KD i Somero.
[email protected]
Ylös