Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

48Teemu Savolainen

avainasiakaspäällikkö
Keski-Suomen vaalipiiri, Jyväskylä
Kuohu

Poliittiset teemat / Politiska teman

Jopa kolmasosa eläkkeensaajista elää köyhyysrajan alapuolella, meidän tulee pitää huolta heistä ja muista heikommassa asemassa olevista. Tarkastelisin myös työeläkkeen taitetun indeksin korjaamista sekä verotusta.
Hoitojonot tulee purkaa yhteistyössä yksityisten toimijoiden kanssa. Omaishoidon tukea tulee nostaa ja sen tulee olla verovapaata.
Kotimaisen ruoantuotannon jatkuminen on turvattava, jokaisella suomalaisella on oikeus kohtuuhintaiseen sähköön ja polttoaineeseen.
Meidän tulee tukea yrittäjyyttä, helpottaa työntekijän palkkaamista mm. edistämällä paikallista sopimista. Työnteko ja yrittäjyys tuo hyvinvointia.
Ansiotuloverotusta tulee korjata, sillä nykyisellään se tukahduttaa ahkeruuden ja motivaation tehdä töitä ja ansaita enemmän.
Lastemme hyvinvointi on kaikki kaikessa, heillä on oikeus kasvaa, opiskella ja harrastaa turvallisessa ympäristössä ja opettajilla pitää olla työrauha ja resurssit keskittyä ydintehtäviin.

Esittely / presentation

Kasvoin kuusihenkisessä työläisperheessä, jossa arvostettiin ahkeruutta, rehellisyyttä, toisten huomioimista ja auttamista.

En ole ehdolla ehdokkuuden ilosta, vaan siksi, että Suomi olisi parempi maa sinulle ja meille kaikille. Haluan toimia niiden ihmisten äänitorvena ja asioiden edistäjänä, jotka eivät pysty tai kykene pitämään puoliaan.

Työuran tehnyt eri toimialoilla myyntitehtävissä, tällä hetkellä toimin Avainasiakaspäällikkönä. Tekemiseni keskiössä on asiakaslähtöisyys, rehellisyys, vastuullisuus ja päätöksentekokyky, myös virheet tulee myöntää avoimesti ja korjata ne. Tätä mallia haluan viedä eduskuntaan, rehellisyyttä, kykyä tehdä päätöksiä.
[email protected]
+358442302376
Ylös