Eduskuntavaalit 2023 / Riksdagsvalet 2023

286Markus Hekkala

opettaja, KM
Helsingin vaalipiiri, Helsinki
Itä-Helsinki

Poliittiset teemat / Politiska teman

Koulutus kunniaan! Turvallisuus takaisin!

Suomalainen koulutus on hyvinvointiyhteiskuntamme peruskiviä. Jokaisen lapsen ja nuoren pitää saada riittävästi apua oikeaan aikaan. Työn vastaanottamisen pitää olla aina kannattavampaa kuin työn vastaanottamatta jättäminen. Heikoimmassa asemassa olevista pitää huolehtia. Kenenkään ei pidä pelätä kulkea kadulla tai joutua miettimään, riittääkö rahat ruokaan tai sähköön. Luonnon monimuotoisuudesta pitää huolehtia ja päätöksenteko pitää säilyttää Suomessa.

Esittely / presentation

Olen 42-vuotias perheenisä ja opettaja. Perheeseeni kuuluu vaimo ja neljä lasta, joista kaksi nuorinta käy vielä peruskoulua. Olen toiminut luokanopettajana 18 vuotta ja nyt opetan matematiikkaa. Harrastan lukemista ja liikun mielelläni ulkona niin koiran kanssa, kuin pyöräillen ja meloen. Geokätköily on mielipuuhaani.

Politiikassa olen ollut mukana aktiivisesti viitisen vuotta. Olen toista vuotta Helsingin piirin puheenjohtajana ja olen päässyt toimimaan niin kunnallispolitiikassa valtuustoryhmätyössä kuin valtakunnankin tasolla puoluehallituksessa ja työryhmissä.

Politiikka on yhdessä tekemistä. Minulta sujuu sekä byrokratian pyöritys, että tapahtumien järjestäminen. Eniten pidän ihmisten kohtaamisesta ja yhdessä tekemisestä. Kristillisdemokraattien poliittisia ohjelmia kehutaan ja meidän kanssa tehdään mielellään yhteistyötä. Minulle tärkeintä on saada kristillisdemokraattisten arvojen mukaista politiikkaa paremmin näkyviin päätöksenteossa.
[email protected]
0503030741
Ylös