Aluevaalit 2022: Sinikka Peltola

Sinikka Peltola 387

filosofian maisteri, eläkeläinen
Riihimäki, Juppala
[email protected]
040 849 4904

Slogan: Kattavat lähipalvelut turvattava ikäihmisille.

Esittely

Olen 73-vuotias eläkeläinen. Koulutukseltani olen filosofian maisteri. Perheeseeni kuuluu puoliso ja kolme lasta ja yksi lapsenlapsi. Työssä ollessani toimin Riihimäen kaupungin palveluksessa, josta jäin eläkkeelle 10 vuotta sitten. Eläkepäiväni ovat täyttyneet erilaisista harrastuksista. Toimin Riihimäen seudun kristillisten eläkeläisten sihteerinä ja olen mukana Riihimäen Kotikirkon ruokajaossa.

Lukeminen, viron opiskelu ja liikunta ovat mieleisiä harrastuksia ja kesäisin mökin puutarhassa touhuaminen. Politiikasta kiinnostuin jo nuorena. Lasten kotihoidon merkityksen aliarviointi sai minut ruuhkavuosina liittymään KD:hen. Perheiden tukeminen heidän kodeissaan ja omaishoitajien tukipalvelujen parantaminen ovat edelleen ajankohtaisia.

Olin valtuustossa kaksi kautta 2000-luvulla. Valtuuston lisäksi olin mm. Riihimäen Seudun terveyskeskuskuntayhtymän hallituksessa ja Riihimäen edustajana Hämeen liitossa. Ikäihmisten palvelujen tila on tullut tutuksi Vanhusneuvostossa, jossa olen ollut kaksi kautta ja jatkan edelleen. Ikäihmisten palvelujen paras asiantuntija on toinen ikäihminen.
Pidän
Ylös