Aluevaalit 2022: Suvi Linjamaa-Korppi

Suvi Linjamaa-Korppi 437

aineenopettaja, filosofian maisteri
Tampere
[email protected]
044 314 7440

Slogan: Inhimillisyyden ja järjen ääni Pirkanmaan aluevaltuustoon!

Esittely

Olen historian, yhteiskuntaopin ja uskonnon opettaja. Työurallani olen pääasiassa työskennellyt yläkoululaisten parissa, mutta myös alakoululaiset ja lukiolaiset ovat tulleet tutuiksi. Olen myös ollut kehittämässä oppilaiden osallisuutta niin koulutasolla kuin kouluttamassa muita opettajia. Koulun kehittäminen on lähellä sydäntäni.

Lähdin mukaan politiikkaan opiskeluaikoina Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnassa. Siellä pääsin harjoittelemaan yhteistyötä, kuuntelemaan erilaisia näkemyksiä ja muodostamaan omia. Sain tutustua päätöksenteon mekanismeihin ja oppia kokeneemmilta.

Vieläkin tykkään vaikuttamisesta ja politiikasta siksi, että saan olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. Mutta taustalla on toki aina erilaisia arvoja, aatteita ja ideologioita. Itselleni tärkeä arvo on kristillisdemokratiaan olennaisesti kuuluva lähimmäisyys. Sitä tulee jokaisen pyrkiä edistämään, olipa mukana politiikassa tai ei. Päätöksenteossa on huomioitava se heikoin lähimmäinen, joka ei pysty itse edistämään omaa etuaan.

Minusta politiikassa pitää harkita ja perehtyä huolella asioihin, joita ollaan päättämässä. Turha vastakkainasettelu ja politikointi ei saa mennä hyvien tavoitteiden edelle.
Ylös