Aluevaalit 2022: Heli Kivinen

Heli Kivinen 50

terveydenhoitaja
Lappeenranta, Tyysterniemi
[email protected]

Slogan: Arvostusta potilaille ja hoitohenkilökunnalle.

Esittely

Olen 50-vuotias terveydenhoitaja ja minulla on rajattu lääkkeenmääräämiserikoispätevyys. Olen työskennellyt nykyisen Eksoten alueella noin kaksikymmentä vuotta. Puolet työurastani olen työskennellyt terveydenhoitajan mm. neuvoloissa, työterveyshuollossa, kouluterveydenhuollossa, myös tiiminvetäjänä, viimeiset kymmenen vuotta olen ollut lääkkeenmääräämishoitajana avosairaanhoidossa.

Työssäni olen saanut laajan kuvan nykyisen Eksoten alueen hoitotyöstä ja käytännöistä. Olen työskennellyt myös kolmessa Eksoten alueen pikkukunnassa.
Potilaat sekä hoitohenkilökunta ja sosiaalialan henkilökunta tarvitsevat ansaitsemaansa arvostusta. Arvostuksen tulee näkyä potilaille ja avopuolen asiakkaille laadukkaana, inhimillisenä hoitona ja kohtaamisena. Henkilökuntaan tarvitaan riittävästi työntekijöitä sekä perusterveydenhoitoon tarvitaan lisää varoja, jotta hoidon laatu voi pysyä hyvänä ja kehittyä!

Harrastan mm. lenkkeilyä, hiihtoa, laskettelua, kuntosalilla käyntiä. Vapaa-aikaa vietän myös usein ystävien kanssa ja olen toiminut useita vuosia simultaanitulkkina suomesta englanniksi vapaa-ajalla.

Aluevaaliehdokkaaksi lähtöön minun motiivina oli, että haluan vaikuttaa oman alani positiiviseen jatkuvuuteen ja kehittämiseen. Terveydenhuoltoon liittyy läheisesti myös sosiaalipuoli ja pelastuspuoli, koska ihmiset ovat kokonaisuuksia. Nämä palvelut vaikuttavat myös paljon ihmisten hyvinvointiin ja perusturvallisuuteen.
Oma tavoitteeni on hoitaa aina ihmistä kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti. Avosairaanhoidossa toimin tiimityössä lääkäreiden ja muiden hoitoalan henkilöiden kanssa.
Ylös