Aluevaalit 2022: Sirpa Laitinen

Sirpa Laitinen 432

sairaanhoitaja, terapeutti
Lempäälä
[email protected]
0500 517 874

Slogan: Hoitajan ääni kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta

Esittely

Olen 50-vuotias viiden lapsen äiti ja Iston vaimo. Asumme kahden yläasteikäisen lapsemme ja yorkki-terrierin kanssa omakotitalossa Lempäälässä. Kotoisin olen naapurikunnasta Toijalasta, nykyisestä Akaasta. Kolme aikuista lastamme asuvat jo omillaan, mutta haluan tavata heitäkin niin paljon kuin mahdollista. Perhe on minulle kaikki kaikessa, samoin seurakuntaperhe ja ystävät ovat tärkeitä. Iston kanssa molemmat kuulumme Lempäälän KD:n valtuustoryhmään ja teemme yhdessä musiikkiohjelmia Radiodeille.

Itsekin hoitotyötä tekevänä koen tärkeäksi, että päättämässä on mukana tätä työtä tekeviä. Haluan edustaa ammattiryhmäämme, jota tähän mennessä ei olla tarpeeksi kuultu. Olen erikoistunut psykiatriaan, mutta teen hektistä osastotyötä sairaalassa tällä hetkellä. Haluan ajaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämistä, johon kuuluvat fyysinen, psyykkinen ja hengellinen hyvinvointi. Ajan terapiatakuun toteutumista ja haluan myös, että ihmisillä on valinnanvapaus käyttää palveluseteleitä kohdentaen sen avun piiriin, josta tietää eniten hyötyvänsä. Mielestäni tarvitsemme enemmän walk in-mallin saatavuutta ja varhaisen vaiheen tukea sekä psykiatrialla, että somaattisen terveyden edistämiseksi. Varhaisen vaiheen tuella säästämme sekä kärsimystä, että kustannuksia.

Voin hyvällä syyllä yhtyä KD:n aluevaaliteemaan: enemmän hyvinvointia - vähemmän hallintoa. Lisäksi haluamme, että pienetkin paikkakunnat saavat yhtä hyvät terveyspalvelut. Koko maa mukana!
Ylös