Aluevaalit 2022: Aila Laaksonen

Aila Laaksonen 431

diakoni, eläkeläinen
Akaa
040 725 7419

Slogan: Terveysasema joka kuntaan

Esittely

Olen ammatiltani diakoni ja toimin 32v diakoniatyössä ja kokemusta on paljon ruohonjuuritason työstä ja monenlaisesta ihmisten auttamisesta. Alkuvuosinani työskentelin nuorisotyöntekijänä ja myöhemmin Aasiassa useita vuosia lähetystyöntekijänä. Globaalia perspektiiviä asioihin on erittäin paljon. Jo opiskelijana olin työssä tai vapaaehtoistyössä Euroopassa.

Tällä hetkellä olen KD-naisten Pirkanmaanpiirin naisosaston varapuheenjohtaja ja jäsen Pirkanmaan piirihallituksessa. Vuosia sitten olin Toijalan kaupunginvaltuutettuna ja perusturvalautakunnassa 12v ja siitä kaksi vuotta kaupunginhallituksessa. Toimin myös paikallisosaston sihteerinä. Olin myös aikoinaan paikallisen vanhainkotiyhdistyksen johtokunnassa sekä SPR:n Toijalan osaston hallituksessa. Tällä hetkellä olen SPR:n Akaan osaston kotimaanavun yhdyshenkilö. Olen myös Akaan seurakunnan luottamustoimessa kirkkovaltuutettu ja kirkkoneuvoston varajäsen.

Seuraan aikaa tiiviisti median kautta ja tapaan harrastuksieni kautta paljon ihmisiä. Haluaisin, että joka kunnassa olisi terveyspiste ja näytteidenottopiste ja lääkäriin pääsisi mahdollisimman nopeasti ja että ihminen otettaisiin huomioon vastaanotolla kokonaisvaltaisena yksilönä. Meitä eläkeläisiä on n. 1,5 milj. Minä haluan edistää ikääntyneiden ja elämänkokemusta edustavien äänten kuulumista nykyisessä nuoruutta ihannoivassa yhteiskunnassa.
Ylös