Aluevaalit 2022: Tiina Oksanen

Tiina Oksanen 348

hoitotyön opettaja, terveystieteiden maisteri
Jyväskylä, Kuokkala
[email protected]
0443089946

Slogan: 1. Hyvinvoiva henkilöstö tuottaa laadukasta hoitoa / 2. Ennaltaehkäisyyn panostaminen hillitsee kustannuksia pitkässä juoksussa / 3. Toimiviksi hiotut prosessit kohdistavat rajalliset resurssit fiksusti

Esittely

Olen 39-vuotias hoitotyön opettaja Jyväskylästä. Olen valmistunut sairaanhoitajaksi 2006 ja hoitotieteiden maisteriksi 2015. Olen työskennellyt sairaanhoitajana pääasiassa erikoissairaanhoidossa, mutta lyhyen pätkän myös perusterveydenhuollossa. Olen toiminut muutaman vuoden myös apulaisosastonhoitajana ja viimeiset vuodet terveysalan koulutustehtävissä täydennyskoulutuksessa ja tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Näin ollen minulla on laaja ja monipuolinen asiantuntemus terveydenhuollosta.

Minulla on jonkin verran kokemusta myös politiikasta. Olen toiminut Tampereen paikallisosaston puheenjohtajana (2018-2019), edustanut puoluevaltuustossa ja puoluekokouksessa, ollut ehdolla kunnallisvaaleissa 2017 ja toiminut 2,5 vuotta Tampereen Asunto- ja kiinteistölautakunnan varsinaisena jäsenenä (2017-2019). Jouduin luopumaan luottamustehtävästäni muuttaessani Jyväskylään 2 vuotta sitten hoitotyön lehtorin paikan saatuani. Kuulun tällä hetkellä Suomen teologisen opiston johtokuntaan.

Lähdin ehdolle aluevaaleihin, koska olen intohimoisen kiinnostunut sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisestä ja parantamisesta. Asiantuntemukseni yhdistettynä kykyyni kehittää ja organisoida olisivat varmasti hyödyllinen yhdistelmä aluevaltuutetun tehtävässä.
Ylös