Aluevaalit 2022: Regina Leppänen

Regina Leppänen 36

hallintotieteiden maisteri, psykoterapeutti
Lahti, Laune
Sitoutumaton
[email protected]

Slogan: Heikoimman puolella

Esittely

Olen työskennellyt psykiatrialla koko työelämäni ajan. Tällä hetkellä toimin psykoterapeuttina omalla toiminimellä. Erityisesti hoidan lapsia ja nuoria. Olen ollut esimiestehtävissä Hyvinvointikuntayhtymässä 16-vuotta ja sitä ennen psykiatrisena sairaanhoitajana vuodesta 1993.
Maisteriopinnot suoritin Tampereen yliopiston johtamistieteiden laitoksella. Psykoterapeuttiopintoni suoritin Therapeiasäätiöllä viisivuotisena koulutuksena ja olen vaativan erityistason psykoterapeutti, joka sisältää mahdollisuuden tehdä työnohjausta. Päivitän parasta aikaa työnohjaajakoulutustani.
Työssäni olen korostanut potilaskeskeisyyttä ja esimiestyössä kiinnittänyt huomiota erityisesti työntekijöiden jaksamiseen ja hoitoprosessien sujuvuuteen. Lasten ja nuorten hoitotyössä yhteistyö muiden sotetoimijoiden kanssa on ollut tärkeä osa työtä erityisesti perheiden sosiaalipalvelut ja erityisesti lastensuojelu. Olen osallistunut työssäni useampaan erilaiseen kehittämistyöskentelyyn viimeisimpänä perhekeskusten kehittäminen, alaikäisten mielenterveyspalvelujen kehittäminen ja toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto.
Hyvinvointialueella on tärkeää:
Tutkimus, hoito ja hoiva toteutuu oikea-aikaisesti.
Ennaltaehkäisevät ja kotiin vietävät palvelut ovat kunnossa.
Henkilökunnan arvotus on kohdallaan ja työssäjaksamisesta huolehditaan tosissaan.

Tärkeintä on se, että heikoimmassa asemassa olevien ja paljon palveluita käyttävien lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden asiat hoidetaan huolellisesti paneutuen ja hyvällä yhteistyöllä. Se säästää kustannuksia ja on tehokasta myös asioiden hoitumisen ja muuttumisen tähden.
Olen käytännön SOTE- asiantuntija ja haluan antaa asiantuntemukseni hyvinvointialueen käyttöön myös aluevaltuustossa.
Ylös