Aluevaalit 2022: Anni-Mari Anttila

Anni-Mari Anttila 698

englannin opettaja
Espoo
[email protected]
050 563 8957

Slogan: Liike on lääke

Esittely

Olen ollut mukana perustamassa Espoon kristillistä koulua (EKK) ja nähnyt sen kasvun pienestä kotiopetusryhmästä yli 300 oppilaan kouluksi. Toimin EKK:ssa alakoulun englannin opettajana ja johtokunnan varajäsenenä.

Äidilläni on muistisairaus. Kotihoidon ja tehostetun palveluasumisen haasteet ja onnistumiset ovat tulleet minulle tutuiksi. Olen nähnyt, kuinka vanhusten kävelykyvyn ylläpitäminen lisää heidän elämänsä laatua. Liike on lääke. Olen myös nähnyt kuinka nopeasti vuodeosastoilla makuuttaminen vie vanhuksen jalat alta.

Terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen kannattaa panostaa eri tavoin kaikissa elämän vaiheissa, fyysisten, psyykkisten ja sosiaalisten hyötyjen lisäksi myös taloudellisista syistä.

Vahvuuksiani on luovuus ja ideointi. Työkaverit luonnehtivat minua mm. innovatiiviseksi ikiliikkujaksi ja kuuntelevaksi korvaksi - koen tämän tärkeäksi palveluiden kehittämisessä asiakkaiden ja työntekijöiden kokemuksista ammentamalla. Tiimityössä etsin ratkaisuja ja tartun toimeen. Aluevaltuustossa haluan edistää yhteistyötä niin valtuutettujen kuin palveluntarjoajien kesken.

Olen naimisissa ja meillä on kolme aikuista lasta ja kolme lastenlasta. Asumme Espoon Kaupunginkalliossa.

Olemme mukana kansainvälisessä seurakunnassa. Rukousystävät lähellä ja kaukana ovat minulle rakkaita.
Ylös