Aluevaalit 2022: Susanna Ahonen

Susanna Ahonen 696

yrittäjä, toiminnanjohtaja
Raasepori, Karjaa
[email protected]
044 556 5848

Slogan: Jokainen euro joka sijoitetaan lapsiin ja nuoriin, kasvaa korkoa tulevaisuidessa

Esittely

Olen 41-vuotias Kotipalveluyrityksen toimitusjohtaja, Kristillisen nuorisotyön toiminnanjohtaja sekä perheen äiti Raaseporista. Lasten ja nuorten hyvinvointi on erityisen lähellä sydäntäni. Teen vapaaehtoista nuoriso- ja lapsityötä, jossa näen läheltä avun tarpeen heidän keskeltä.

Nuoriin ja lapsiin, heidän opiskeluun sekä perheiden tukemiseen tulee panostaa tulevaisuudessa paremmin. Myös syrjäytyneet nuoret tarvitsevat tukea ja apua enemmän, jotta heille saadaan tasapainoinen tulevaisuus yhteiskunnassa. Sijoittamalla nuoriin ja lapsiin rakennamme myös toimivan sekä turvallisen yhteiskunnan tulevaisuuden vanhuksille.

Tällä hetkellä on paljon muutettavaa sekä kehitettävää myös vanhusten hoidossa. Jokainen vanhus ansaitsee hyvää ja turvallista hoitoa, sekä rauhallisen ympäristön asua. Kotona asuvat vanhukset ja vammaiset tarvitsevat toimivat tukitoimet kotiin, sekä heille kuuluvat palvelut. Tukemalla nuoria ja lapsia kouluttautumaan sekä työllistämään, turvaamme myös tulevaisuudessa vanhusten, vammaisten sekä lapsiperheiden palveluiden jatkumisen. Jokainen euro joka sijoiltamme lapsiin ja nuoriin kasvaa korkoa tulevaisuudessa!
Ylös