Aluevaalit 2022: Kimmo Rantanen

Kimmo Rantanen 147

rehtori, työnohjaaja
Seinäjoki, Kivistö
[email protected]
0400749777

Slogan: Asiallesi - asiantuntemuksella.

Esittely

Olen Kimmo Rantanen, 59-vuotias kasvatustieteiden maisteri, rehtori ja työnohjaaja. Olen myös aviomies ja kolmen lapsen isä. Mirjami- vaimo on luokanopettaja.

Miksi olen ehdolla aluevaaleissa? Katson, että minulla on verkostoja ja yhteistyökykyä yli puoluerajojen. Ajattelen, että minulla on kokemusta päättäjänä sosiaali- ja terveydenhuollon asioista sekä myös pelastustointa koskevissa kysymyksissä. Miten se ilmenee käytännön toimissa, se selviää noilta seuraavilta riveiltä.

Olen ollut jäsenenä rakennus-, sosiaali-ja terveys-, elinvoima- ja hyvinvointilautakunnissa. Kaksi valtuustokautta olen ollut sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenenä. Puoluetoiminnassa olen toiminut useita vuosia paikallisosastossa sekä jäsenenä että puheenjohtajana. KD Pohjanmaan piirihallituksessa olen edustanut lukuisia vuosia sekä jäsenenä ja puheenjohtajana. Tällä haavaa olen puoluevaltuuston varapuheenjohtaja. Seinäjoen kaupunginvaltuustossa olen nyt toista kautta. Haluan vaikuttaa kotikaupungissani, Etelä-Pohjanmaalla ja koko maassa omilla vahvuuksillani -monipuolisesti.

Teen monenlaista turvallisuuteen vaikuttavaa työtä. Rehtorin työn lisäksi vastuullani on turvallisuus- ja hankeasioita Seinäjoen perusopetuksessa. Olen kaupungin liikenneturvaryhmän puheenjohtaja, kaupungin valmiusryhmän jäsen ja toimin suojelualueen päällikkönä. Viimeksi mainittujen kautta olen verkostoitunut myös pelastuslaitoksen edustajien kanssa.

Harrastan monenlaista liikuntaa. Lisäksi olen Seinäjoen kristillinen teatteriyhdistys ry:n, KRISTYn puheenjohtaja ja harrastajateatteriaktiivi.
Ylös