Aluevaalit 2022: Sampo Latvala

Sampo Latvala 128

autoilija, yrittäjä
Alajärvi, Hoisko
[email protected]
0400176301

Slogan: HYVINVOINTISI PUOLELLA

Esittely

Olen 49-vuotias ensimmäisen kauden kaupungin valtuutettu Alajärveltä. Toimin myös ensimmäistä kauttani seurakuntani kirkkovaltuuston varajäsenenä (kristillisten arvojen puolesta). Ammatiltani olen opistoupseeri evp. Toimin nykyisin autoilijana, taksi- ja linja-auto yrittäjänä. Vaimoni ja minun perhettämme on siunattu 11 lapsella ja 6 lapsenlapsella.

Harrastan vaimon kanssa yhdessä liikkumista, kävely tai pyörälenkkeilyä. Nyt lastemme jo kasvettua, olen aloittanut uudestaan 30 vuotta "tauolla" olleen hirvenmetsästyksen. Ajan salliessa teen myös mielelläni metsänhoidollisia töitä omalla metsätilallani.

Elämänkokemukseni ja erilaisissa työtehtävissä toimiessani, minulle on karttunut hyvin laaja ja monipuolinen näkemys elämästä vauvasta - vaariin. Tämän ansiosta tiedän eri-ikäisten ihmisten arkipäivän haasteet ja tarpeet, joten minulle on luontevaa olla mukana edistämässä heille parhaiten toimivia palveluita.

Ihmisen välittäminen lähtee läheisyydestä. Minulle on siksi, erityisen tärkeää, että jokainen saa tarvitsemansa hoidon ja hoivan mahdollisimman läheltä, tutulta ammatti-auttajalta. Jokaiselle vanhukselle, lapselle ja nuorelle on turvattava paras mahdollinen tuki ja turva. Siksi meille kristillisdemokraateille "enemmän hyvinvointia ja vähemmän hallintoa", on paras takuu hyvän arjen toteutumisesta.
Ylös