Aluevaalit 2022: Pia Valonen

Pia Valonen 442

diakoni, ammatillinen opettaja
Järvenpää, Lepola
[email protected]
040 700 5481

Slogan: Ihminen edellä!

Esittely

Olen pitkänlinjan aktiivinen kuntavaikuttaja Järvenpäästä. Tällä kaudella olen jälleen KD:n 1. varavaltuutettu. Olen myös hyvinvointilautakunnassa jäsenenä ja istun poliisin neuvottelukunnassa sekä vesien suojeluun liittyvässä toimielimessä.

Politiikassa minua motivoi mahdollisuus vaikuttaa yhteisiin asioihin ja edustaa itselleni tärkeitä arvoja. Tärkeää on esimerkiksi, että kaikessa sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisessä edetään ihminen edellä. Jokaiselle hyvinvointialueen asukkaalle tulee turvata riittävät ja toimivat terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelut. Myös heikommassa asemassa oleville ihmisille. Nyt ei näin ole.

Työskentelen parhaillaan Järvenpään seurakunnassa diakonina. Aiemmin olen toiminut mm. ammatillisena opettajana ja sosiaaliohjaajana, lastensuojelussa sekä varhaiskasvatuksen puolella lastentarhanopettajana sekä Kellokosken sairaalassa mielenterveyshoitajana. Minulla on sekä koulutuksen että käytännön tuomaa tietoa sosiaali- ja terveydenhuoltopuolelta.

Yksityiselämässä olen kolmen kouluikäisen lapsen äiti ja kulttuurin ja taiteen innokas kokija, ehkä tulevaisuudessa jälleen myös sen tekijäkin.
Ylös