Aluevaalit 2022

Kaarina Järvenpää

yleislääketieteen erikoislääkäri, kaupunginvaltuutettu
Espoo
Olari

Slogan: Hyvinvoiva Länsi-Uusimaa - toimivat palvelut

Esittely / presentation

Olen toiminut lääkärinä yli neljä vuosikymmentä. Espoossa toimin terveyskeskuslääkärinä ja koululääkärinä. Helsingissä palvelin koulu- ja opiskeluterveydenhuollon ylilääkärinä, perhe- ja sosiaalipalvelujen johtajalääkärinä sekä lasten ja nuorten lääkäripalvelujen johtavana ylilääkärinä. Pidän yksityisvastaanottoa edelleen.

Lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointi on erikoisalaani. Pidän tärkeänä vaikeuksien varhaista hoitamista. Tukea on tarjottava ennen kuin ongelmat kasvavat suuriksi.
Ikäihmisille ja vammaisille on turvattava hyvät palvelut. Myös niille, joilla ei ole mahdollisuutta digitaalisiin palveluihin. Omaishoitajien arkeen on saatava riittävä tuki ja apu.

Olen Espoon kaupunginvaltuuston jäsen, hyvinvointi- ja terveyslautakunnan jäsen sekä Länsi-Uudenmaan aluevaltuuston jäsen. Politiikassa olen ollut kristillisdemokraattina vuodesta 2008 lähtien eri luottamustoimissa.

Minulla on aviomies, neljä aikuista lasta ja kuusi lastenlasta. Harrastan luonnossa liikkumista, marjastusta ja sienestystä.
[email protected]
040 505 7285
Ylös