Aluevaalit 2022: Hannele Ilola

Hannele Ilola 264

matkailumerkonomi, eläkeläinen
Kannus
[email protected]

Slogan:

Esittely

Olen neljännen kauden valtuutettu Kannuksessa ja mm. kaupunginhallituksen ja Keski-Pohjanmaan pelastuslautakunnan jäsen, kaupunginhallituksen edustaja sivistyslautakunnassa, Soiten hallituksessa Kannuksen kaupungin edustajan varajäsen sekä Kannuksen kaupungin vanhus- ja vammaisneuvoston varajäsen.

Minulla on kokemusta mm. koulumaailmasta ja lasten ja nuorten kanssa vuorovaikutuksesta. Seurakuntatyössä olin 29 vuotta lähetyssihteerinä. Olen monipuolisesti kiinnostunut elämän eri osa-alueista ja haluan tuoda osaamistani yhteiseen pottiin. Kaikkea tekemistäni ohjaa kristilliset arvot - toisen kunnioittaminen, oikeudenmukaisuus, tasapuolisuus, rehellisyys ja palvelumieli, yhteinen hyvä, pienimpien ja hiljaisten hyväksi toimiminen. Koen koko Keski-Pohjanmaan alueen hyvinvoinnin ja elinvoimaisuuden tärkeäksi. Sosiaali - ja terveyspalvelut koskettavat meitä jokaista pienimmästä suurimpaan. Palvelut tulee saada läheltä ja tasapuolisesti. Ihminen keskiössä.

Olen paljasjalkainen kannuslainen, mutta myös paluumuuttaja (v.1984)Ruotsin vuosien jälkeen. Harrastan mm. liikuntaa ja opiskelua (psykologia) ja matkustamista. Olen 7 lapsen äiti ja 14 lasta sanoo minua mummuksi. Perheeseeni kuuluu myös 96-vuotias Helle-mummu.
Ylös