Aluevaalit 2022: Aura Kinnari

Aura Kinnari 52

metsuri
Imatra, Harakka
[email protected]

Slogan: Turvataan perusarjen toiminnot kaikille tasapuolisesti!

Esittely

Olen syntynyt Helsingissä. Nuoruuteni olen asunut pääkaupunkiseudulla. Töissä olen nuorena ollut mm. kauppapuutarhassa ja yksityisenä lastenhoitajana. Ihmisoikeudet ja luonto ovat olleet minulle aina tärkeitä. Olen muuttanut perheineni Kaakkois-Suomeen yhdeksänkymmentäluvun lopussa, kun silloinen mieheni palasi tänne kotiseudulleen opiskelemaan. Kolmas lapsemme on syntynyt täällä. Lapset ovat jo aikuisia ja muuttaneet pois kotoa.

Opiskelin kolmikymppisenä metsätalouden perustutkinnon, josta valmistuin metsuriksi 2005. Työskentelen Tornator Oyj.n metsurina. Minulle vahvinta aluetta on työvoimapolitiikka, työsuojelu, yhdenvertaisuus ja ihmisoikeudet. Luottamustoimissa ja alani edustajana olen ollut mm Tornatorin metsureiden varatyösuojeluvaltuutettu, entisen Puuliiton valtuustossa sekä metsäalan johtoryhmässä ja alueellisen metsäkeskuksen neuvottelukunnassa. Olen asunut Imatralla pian 23 vuotta.

Uskon, että kymmenen vuoden ammattiyhdistystoiminta antaa valmiuksia myös aluepolitiikkaan. Molemmissa pyritään yhteistyössä yli puoluerajojen toimimaan ihmisten hyväksi.

Sanassa sanotaan, viljelemään ja varjelemaan Hän ihmisen asetti. Olen liian konservatiivi ollakseni demari tai vihreä, siksi puoluevalintani on kristillisdemokraatit. En ole ensimmäisenä lyömässä Raamatulla päähän vaikka kultaisia ohjeita sieltä ammennankin. Uskalla sinäkin äänestää kristillisiä, ehdokkaista löytyy kyllä sopiva joka makuun!
Ylös