Aluevaalit 2022: Marika Kaarlela

Marika Kaarlela 215

kotiäiti, opiskelija
Nivala
[email protected]
0505283217

Slogan: Yhteisen hyvän puolesta, yhdessä!

Esittely

Olen 43-vuotias kotiäiti sekä opiskelija. Perheeseeni kuuluvat aviomies sekä kaksi lasta. Toimin Nivalan kaupungilla parissa luottamustoimessa, Kyösti Kallion koulun vanhempainyhdistyksessä rahastonhoitajana sekä Niva-Kaijan koulun vanhemmat ry:n tulevana rahastonhoitajana sekä varapuheenjohtajana. Myös tulevana kalenterivuonna olen mukana Saukkojen hallituksessa, KD:n Ylivieskan seudun paikallisosaston johtokunnan jäsenenä sekä toisena piirin edustajana.

Lähdin mukaan ehdokkaaksi, koska haluan olla pitämässä pienten paikkakuntien puolia. Perusterveydenhuolto on säilytettävä lähipalveluina ja hoitoon on päästävä sujuvasti. Vanhusten hoitoon on kiinnitettävä huomiota ja heille on turvattava arvokas vanhuus omaisten lähellä. Mielenterveyspalvelut ovat erittäin tärkeässä asemassa ja eteenkin lasten-ja nuorten palveluihin on panostettava ammattitaitoisten psykologi sekä kuraattori palveluiden muodossa. Avun saaminen ajoissa ehkäisee suurempia ongelmia.

Ihmisten turvallisuuden tunnetta on lisättävä tietoisuudella siitä että onnettomuuden kohdatessa apua on nopeasti saatavilla. Terveydenhuolto henkilökunnan hyvinvointiin kiinnitettävä huomiota enemmän ja asetettava ammatti sen arvon ansaitsemaan asemaan myös palkkauksen osalta.
Ylös