Aluevaalit 2022

Simo Korpela

FM, matemaattiset aineet
Satakunnan hyvinvointialue, Pori
Viasvesi

Slogan: Koko Satakunnan asialla

Esittely / presentation

Naimisissa, 5 lasta ja 6 lastenlasta.

Tavoitteeni on, että koko Satakuntaa palvellaan oikeudenmukaisesti niin, että jokaisessa kunnassa on tarpeelliset toimivat lähipalvelut. Digitaalipalvelut ja puhelinneuvonta ei voi koskaan vastata esimerkiksi vanhusväestön tai vammaisten kotihoidon tarpeisiin, vaan huolenpitoa, tuttuja ihmiskontakteja ja hoitavia käsiä tarvitaan aina. Lastensuojeluun ja perhepalveluihin ei saa jäädä aukkokohtia vaan turvaverkon on oltava kattava.

Lääkäriin pitää päästä silloin kun on tarve, eikä sitten, kun tilanne on jo suuntaan tai toiseen ohi. Valtiolta tulee saada riittävä rahoitus sille, että sairaalapalvelut ja vaativat erikoissairaanhoidon palvelut kyetään säilyttämään hyvätasoisina myös Satakunnassa. Lue lisää mielipiteistäni yllä olevasta kotisivulinkistä!

Satakunnan hyvinvointialueeseen liittyviä luottamustehtäviä:
Satasote johtoryhmän jäsen, sekä asiantuntijajäsenyys läsnäolo ja puheoikeudella VATE:ssa (Satakunnan hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin).
Porissa olen toiminut yhtäjaksoisesti 25 vuotta kaupunginvaltuutettuna ja viimeksi myös kauden 2019 - 2021 valtuuston II varapuheenjohtajana sekä 2017-2021 perusturvalautakunnassa.
Satakunnan maakuntavaltuuston jäsen.
KD:n Porin osaston ja Satakunnan piirin puheenjohtaja ja KD puoluehallituksen jäsen.
Seurakunnan tehtäviä: Länsi-Porin srk.-neuvosto ja lähetystoimikunta, Porin seurakuntayhtymaän kirkkoneuvosto ja valtuusto, hiippakuntavaltuusto.
[email protected]
044 030 1050
Ylös