Aluevaalit 2022: Ulla Lehtikangas

Ulla Lehtikangas 217

myyntineuvottelija
Ylivieska, Kaisaniemi
[email protected]

Slogan: Oma kokemus tuo parhaan osaamisen

Esittely

Olen ylivieskalainen aluevaaliehdokas. Äänestäessäsi minua, teen töitä sen eteen että jokaisella Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen ihmisellä on tarjolla yhdenvertaiset sosiaali- ja terveystoimen palvelut elämänsä tueksi. Haluan olla puolustamassa lähipalveluiden saatavuutta ja saavutettavuutta sekä tekemässä päätöksiä laadukkaan ja vaikuttavan hoidon saamiseksi kaikille.

Olen pitkäaikainen toimija valtakunnallisessa sote-järjestön johdossa ja minulla on vahva kokemus pitkäaikaissairaiden ja vammaisten edunvalvonta-asioissa.
Pitkään terveyspalveluja käyttäneenä tiedän omakohtaisesti mitä asioita kehittämällä ja tehostamalla sairastavan oikea-aikainen ja oikeanlainen hoitopolku saadaan toimivaksi. Siksi käyttäjäkohtainen tietotaito on erityisen tärkeässä roolissa aluevaltuustossa sekä päätöksenteossa.

Omaan laajat vaikuttamisverkostot niin paikallisella, alueellisella kuin valtakunnallisella tasolla. Olen aktiivinen, yhteistyötaitoinen ja asioihin hyvin perehtyvä henkilö, joka ilmaisee asiansa selkeästi ja on avoin kuuntelemaan myös muiden mielipiteitä.

Minulla alkoi kolmas kausi Ylivieskan kaupunginvaltuutettuna, valtuustoryhmän puheenjohtajana ja tarkastuslautakunnan jäsenenä.
Olen Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin valtuuston jäsen sekä POPsoten laajan poliittisen ohjausryhmän varajäsen.
Toimin Suomen Reumaliiton valtuuston varapuheenjohtajana, Rokuan Terveys- ja Kuntouttamissäätiön hallintoneuvoston jäsenenä, KD puoluevaltuuston jäsenenä, Käräjäoikeuden lautamiehenä ja Henkilökohtaisten avustajien työnantajaliiton valtuustossa.
Ylös