Aluevaalit 2022: Jouni Puhakka

Jouni Puhakka 189

sesonkityöntekijä
Lieksa, Koli
Sitoutumaton

Slogan: ihminen ihmiselle

Esittely

Lähden kehittämään maakuntaamme ja parantamaan terveydenhuoltomme oikeudenmukausuutta, toimivuutta ja tavoitettavuutta. Lääkäreitä voi saada lisää myös sääntelyllä. Olen myös kiinnostunut selvittämään voisiko Kolin lähialueelle rakentaa Linnan maakunnan ja yksityisen puolen yhteistyönä.

Olen lapsiperheellinen, kiertänyt maailman n. kahdessa vuodessa, suorittanut laajan matematiikan oppimäärän n. viidessä kk:ssa. Sesonkityöntekijänä Kuulun silppu ja pätkätyöläisiin joten minulla on työkokemusta kymmenistä työtehtävistä ja järjestötyöstä olen työskennellyt myös Lontoossa ja Pensylveiniassa. Minulla on kokemusta myös palkkatyöttömyydestä sekä metsän omistamisesta. Lapsuuden kesiltä pientilatausta. Juuka, Eno, Koli Lieksa, Nurmes, Kitee, Tohmajärvi, Joensuu, Romppala, Kontiolahti, Lehmo ovat alueita joilla minua on ollut helpoin havaita.

Olen kiinnostunut kuitenkin koko Pohjois-Karjalan maakunnan hyvinvoinnista. Karjala ja Petsamo kysymykset ovat myös ajankohtaisia.
Isäni suku, Puhakat, on tullu Pohjois-Karjalaan 1640-70 ja äitini suku, Maksimaiset, ovat sodan aikana tulleet Suistamosta ensin Ilomantsiin ja sittemmin Juukaan.

Riverian valtuustossa olin varavaltuutettuna neljän vuoden aikana, joka toinen kerta valtuutetun sijaisena ja siten vaikuttamassa osaltani n 63milj. toimintatuoton, n8 hehtaarin kiinteistötilojen sekä n. 14 600 opiskelijan n. 700 henkilökunnan kokonaisuuteen.
Ylös