Aluevaalit 2022: Juha Käpyaho

Juha Käpyaho 333

sairaanhoitaja
Jyväskylä, Palokka
[email protected]

Slogan: Tyytyväiset työntekijät luovat tyytyväisiä asiakkaita

Esittely

Ensihoitajana, sairaanhoitajana ja esimiehenä työuran tehnyt hoitoalan ammattilainen, jolla kokemusta työskentelystä pelastuslaitoksella, yksityisellä sektorilla ja julkisella puolella niin Suomessa kuin ulkomaiden kriisialueilla.

Sydämeni asia on parantaa terveydenhuollon työntekijöiden työturvallisuutta ja hyvinvointia, sekä kehittää ennaltaehkäisevää työtä. Kun puhutaan ihmisten terveydestä ja hyvinvoinnista, pitää asiat lähteä rakentamaan peruspilareista: työtekijöiden hyvinvoinnista. Hyvinvoiva työntekijä takaa laadukkaan lopputuloksen. Jokaisen perusoikeus on myös saada laadukasta terveydenhuoltoa asuinpaikasta riippumatta.

Ennaltaehkäisevästä työstä on helppo ottaa rahoitusta pois: kun työ on tehty hyvin, ei ole ongelmia. Valitettavasti ilman tätä työtä, ongelmat alkavat näkymään hiljalleen. Nyt ollaan siinä pisteessä, että ennaltaehkäisevää työtä on karsittu liian pitkään ja sille on pakko löytyä lisärahoitusta. Hyvin hoidettu ennaltaehkäisevä työ luo pitkällä aikavälillä suuria säästöjä ja parantaa ihmisten hyvinvointia.
Ylös