Aluevaalit 2022: Heidi Auvinen

Heidi Auvinen 400

avainasiakaspäällikkö, sairaanhoitaja
Mänttä-Vilppula
[email protected]

Slogan: Turvattu tulevaisuus

Esittely

Pirkanmaan hyvinvointialueelle tarvitaan ylintä päätäntävaltaa käyttävään maakuntavaltuustoon SOTE- alan substanssiosaajia, joilla on kokonaisnäkemystä ja osaamista, sekä lujuutta seistä asioiden takana.

Olen 48 -vuotias monipuolinen, eteenpäin menevä nainen, 20- ja 16- vuotiaiden poikien äiti, vaimo ja Collien emäntä. Olen lähtöisin Tampereelta ja asunut viimeiset 16 vuotta Mänttä-Vilppulassa.

Taustalta löytyy leikkaus- ja anestesia sairaanhoitajakoulutus, työskentely TAYS:ssa ja lääkeyrityksessä, opintoja terveyshallintotieteestä ja pitkä ura terveydenhuollon tarvikkeisiin erikoistuneen yrityksen palveluksessa avainasiakaspäällikkönä. Olen Mänttä-Vilppulan kaupunginvaltuutettu ja Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin valtuuston jäsen.Tunnen SOTE kentän toimintatavat, palvelurakenteet koko maakunnan tasolla sekä reuna-alueiden haasteet monipuolisen työurani ja asumiseni kautta.

Minulle tärkeitä asioita ovat:

• Palveluiden nopea saatavuus riippumatta asuinkaupungista
• Lähipalveluiden turvaaminen
• Sujuva hoitopolku perus- ja erikoissairaanhoidon integraatiossa
• Työhyvinvointi ja henkilöstön saatavuus
• Inhimillisen näkökulman huomioiminen palveluiden järjestämisessä
• Turvata pientenkin yksityisten palveluntuottajien toiminnan mahdollisuudet
• Laadun varmistaminen

Haluan olla huolehtimassa että hallinto ei tule raskaaksi vaan resurssit käytetään hoitotyöhön ja hyvinvoinnin toteuttamiseen. Sydäntäni lähellä ovat mielenterveysongelmaiset, vanhukset ja muut heikossa asemassa olevat.

Meillä on mahdollisuus saada Pirkanmaalle Suomen paras SOTE palvelujärjestelmä. Siihen tarvitaan hyvät päättäjät ja Sinun äänesi!
Ylös