Aluevaalit 2022: Sirpa Pursiainen

Sirpa Pursiainen

toimitusjohtaja, ikäihmisten palveluasumisen yksikkö
Tampere, Terälahti
[email protected]
040 737 0307

Slogan: Sydän nähdä, taito tehdä

Esittely

Sirpa Pursiainen on sosiaali- ja terveysalan asiantuntija. Sirpa työskentelee Kristillisen palvelukotiyhdistys Elämänpuu ry:n omistaman Hyvänolon elämänpuu Oy:n toimitusjohtajana. Sirpalta löytyy työkokemusta sosiaali- ja terveysalan opettajana, sosiaalityöntekijänä, lähihoitajana, yrittäjänä sekä lähetys- kehitysyhteistyötekijänä. Sirpa on kirjoittanut koko Suomessa opetuksessa olevan kirjan Lähihoitajana yhteiskunnassa, jossa on koottuna sosiaali- ja terveysalan palvelut sekä lainsäädäntöä sekä kirjan Unohdetut - vanhuus 100 vuotiaassa Suomessa.

Sirpa on toiminut vuosien ajan Pirkanmaan sote-uudistuksen poliittisessa ohjausryhmässä ja ollut mukana puolueen toiminnassa yli 15 vuotta. Sirpa toimii Tampereen kaupunginvaltuutettuna, KD Tampereen valtuustoryhmän puheenjohtajana, kaupunginhallituksen varajäsenenä sekä asunto- ja kiinteistölautakunnan jäsenenä. Lisäksi Sirpa toimii seurakunnan luottamustehtävissä.
Sirpa on lähtenyt politiikkaan puolustaakseen heikommassa asemassa olevia ja edistääkseen sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä sosiaaliturvan toimivuutta. Vuonna 2011 Sirpa toimi liikkuvana hallitusneuvottelijana, valmistellen puolueensa hyvinvointipoliittiset linjaukset.

Sirpa on vahva yhteistyöntekijä, jonka osaamista arvostetaan yli puoluerajojen. Sirpa etsii ratkaisuja, jotka edistävät inhimillistä elämää ja hyvinvointia. Sirpa katsoo myös päätösten taloudellisia vaikutuksia ja näkee ennaltaehkäisevien ja kuntouttavien palvelujen merkityksen.
Ylös