Aluevaalit 2022

Reija Taupila

tuotantopäällikkö
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Hyvinkää

Esittely / presentation

Olen kolmannen kauden hyvinkääläinen kaupunginvaltuutettu ja tällä kaudella myös kulttuuri- ja hyvinvointilautakunnan varapuheenjohtaja. Perheeseeni kuuluu aviopuolison lisäksi kaksi alakouluikäistä lasta. Itselleni tärkeimpiä asioita valtuutettuna ovat olleet lapsiperheiden palvelut sekä kokonaisvaltainen kaupungin kestävä kehittäminen.

Olen ehdolla nyt myös aluevaltuustoon, sillä sosiaali- ja terveyspalvelut ovat meitä kaikkia kuntalaisia koskevia tärkeimpiä palveluja. On siis luonnollista, että valtuutettuna ja kuntalaisena olen kiinnostunut vaikuttamaan miten näitä palveluja jatkossa kehitetään. Sote-uudistuksessa pidän tärkeimpänä saada peruspalvelut kuntoon niin, että hoitoon pääsy on kaikilla sujuvaa ja että hoitoketjut saadaan kuntoon.

Tavoitteena tulisi olla, että ihminen pääsee avun ääreen yhden luukun periaatteella, oli kyse sitten sosiaali- tai terveyspalveluista. Kun palvelupolku on ehjä, asiakkaan ei tarvitse taistella päästäkseen yksittäisiin toimenpiteisiin tai opetella palvelurakennetta ulkoa tietääkseen, mistä apua saa mihinkin.
[email protected]
Ylös