Aluevaalit 2022

Riitta Anttila

lääkäri, omaishoitaja
Kuopio

Slogan: Tarpeelliset palvelut oikeaan aikaan

Esittely / presentation

Olen terveydenhuollon ammattilainen, aviovaimo ja kahden aikuisen pojan äiti. Olen työskennellyt lääkärinä ensin lähinnä perusterveydenhuollossa ja psykiatrian klinikassa. Sittemmin noin 25 viimeisen työvuoteni ajan lääkinnällisen sekä ammatillisen kuntoutuksen yksiköissä ja työterveyshuolloissa julkisella sekä yksityissektorilla. Nykyisin olen vaikeasti liikuntavammaisen aviomieheni omaishoitajana.

Kuntoutuksen ja työterveyshuollon tehtävissäni olen saanut yksilöasiakastyön ohella tehdä paljon yhteistyötä julkisen sektorin eri toimijoiden, monien alojen yritysten, työyhteisöjen sekä verkostotahojen kanssa. Työssäni olen voinut hyödyntää moniammatillisuutta ja toteuttaa laaja-alaista arviointia tarkoituksenmukaisten suunnitelmien perustaksi.

Luottamustoimeni:
Kristillisdemokraattien Kuopion paikallisosaston puheenjohtaja v. 2022, Kuopion vanhusneuvoston varajäsen v. 2021-2024, Pohjois-Savon Omaishoitajat ry hallituksen jäsen v. 2022 alkaen, Pohjois-Savon käräjäoikeuden lautamies v. 2022-2025.

Järkevällä suunnittelulla ja monialaisella yhteistyöllä on mahdollista luoda sellaiset rakenteet ja toiminnot, joilla edistetään hyvinvointialueen asukkaiden ja työntekijöiden terveyttä sekä hyvinvointia, mutta pystytään myös hallitsemaan kustannuksia.
[email protected]
0443737837
Ylös