Aluevaalit 2022: Virva Letto

Virva Letto 426

teologian maisteri, uskonnon ja historian lehtori
Hyvinkää, Martti

Slogan: Hyvä ja turvallinen arki kuuluu kaikille

Esittely

Olen 54 vuotias äiti kolmelle lapselle joista kaksi on jo muuttanut omilleen. Asun Hyvinkään Martissa lukioikäisen tyttäreni kanssa. Työskentelen yläkoulussa uskonnon ja historian opettajana ja työuraa on takana jo yli 20 vuotta. Työssäni kohtaan erilaisia ihmisiä ja tilanteita ja omaan hyvät sosiaaliset taidot. Osaan myös kuunnella ja tarkastella asioita erilaisista näkökulmista.

Tykkään tutustua uusiin paikkoihin niin kotimaassa kuin muuallakin. Museokortti on ahkerassa käytössä. Marjastan ja sienestän sekä vietän karavaanielämää kausipaikalla ja kesällä karavaani liikkuu myös kauniissa Suomessa. Olen positiivinen, idearikas ja rakentavaa yhteistyötä arvostava. Perehdyn asioihin huolellisesti ja otan asioista joista en tiedä tarpeeksi selvää.

Politikka on minulle yhteisten asioiden hoitamista rakentavassa hengessä ja yhteiseen hyvään pyrkien. Sydäntäni lähellä ovat lapset, nuoret sekä ikäihmiset. Turvallinen arki kuuluu kaikille ja haluan olla vaikuttamassa tavallisen ihmisen tärkeisiin asioihin. Hoitoon on päästävä jonottamatta ja ajallaan. Hoitoketjujen on oltava sujuvia. Mielenterveyspalvelut on saatava kuntoon. Maakuntaveroa en kannata. Sydämellä ja arkijärjellä ilman mitään pelaamista omaan pussiin.

Olen ollut Hyvinkään KD toiminnassa mukana n. 6 vuotta ja olen johtokunnan vp. Olen valmis antamaan aikaani ja tekemään yhteistyötä yli puolue -ja kuntarajojen. Tärkeitä arvojani ovat oikeudenmukaisuus, ihmisarvo ja lähimmäisenrakkaus. Ihminen on tärkein. Enemmän hyvinvointia ja vähemmän hallintoa.
Ylös