Aluevaalit 2022: Piia Nurmela

Piia Nurmela 446

filosofian maisteri, sijaisäiti
Lempäälä
[email protected]
050 596 2463

Slogan: Rohkeutta toimia

Esittely

Olen neljän lapsen äiti Lempäälän Hollosta. Pisimmän työurani olen tehnyt Tampereen NNKY:n toiminnanjohtajana. Nyt työskentelen kokoaikaisesti sijaisäitinä.

Olen opiskellut Tampereen yliopistossa germaanista filologiaa, kansainvälistä politiikkaa ja tiedotusoppia. Politiikassa olen ollut aktiivisesti mukana vuodesta 2017, jolloin minut valittiin Lempäälän kunnanvaltuustoon. Nyt toimin toista kautta kunnanvaltuutettuna ja kunnanhallituksen jäsenenä. Lisäksi olen maakuntavaltuutettu, KD Pirkanmaan piirin puheenjohtaja ja KD:n puoluehallituksen jäsen.

Luonteeltani olen energinen moniosaaja, joka innostuu haasteista ja uuden oppimisesta. Ongelmatilanteita kohdatessani lähden aktiivisesti etsimään niihin ratkaisuja. Minun on helppo hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja löytää niistä olennainen. Innostun verkostoitumisesta ja kontaktien luomisesta. 

Pidän tärkeänä, että perheet saavat apua tilanteisiinsa ripeästi, yhden luukun periaatteella. Kotiin annettavaa käytännön tukea on saatava matalalla kynnyksellä, erityislasten tuen tarpeet on otettava vakavasti ja tukea on annettava koko perheelle. Ikäihmisten hoivan tulee olla laadukasta ja ihmisarvoa kunnioittavaa. Omaishoitajien työtä tulee tukea.
Ylös