Kuntavaalit 2021

Marika Visakorpi

aluesyyttäjä, varatuomari
Keski-Suomen vaalipiiri, Jyväskylä
Halssila

Slogan: Vastuullisen ja välittävän Jyväskylän puolesta

Esittely / presentation

Olen juristi ja kaupunginvaltuutettu sekä sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen. Luottamustehtävissä olen toiminut useiden vuosien ajan parhaan kykyni mukaan hyvin monien asioiden parissa. Erityisesti sydäntäni lähellä ovat ikäihmisten ja lasten asiat. Myös päihteidenkäyttäjien tilanne ja kaikenlainen ennaltaehkäisevä toiminta ovat olleet vaikuttamisen kohteina. Jotta kunta voisi huolehtia kuntalaisten palveluista, on talouden oltava tasapainossa ja kunnan elinvoimaisuudesta huolehdittava. Arvostan myös viihtyisää kaupunkiympäristöä ja lähiluontoa.

Olen vuosien myötä oppinut paljon kunnan eri toimialojen asioista. En epäröi tuoda näkemystäni esille ja tehdä myös esityksiä, mutta haluan toimia rakentavasti ja yhteistyökykyisesti. Pääasia ei ole tuoda itseään esille vaan edistää tärkeiksi koettuja asioita. Juristin koulutuksesta on ollut monessa tilanteessa paljon hyötyä myös luottamustehtävissä.

Vapaa-ajalla tykkään liikkua luonnossa ja harrastaa muutenkin liikuntaa, lukea sekä käydä museoissa tai kulttuuritapahtumissa. Kotimaan matkailu ja varsinkin kansallispuistot ovat usein lomakohteina.
[email protected]
044 273 0767
Ylös