Kuntavaalit 2021

Waltteri Haapala

pastori
Savo-Karjalan vaalipiiri, Siilinjärvi
Pöljä

Slogan: Rehellistä ja rohkeaa johtajuutta perheiden parhaaksi.

Esittely / presentation

Olen kolmen lapsen isä, kauniin vaimon mies. Toimin pastorina Coti-seurakunnassa. Koulutukseltani olen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, sekä olen suorittanut myös Master of Theology tutkinnon. Olen kristillisen mediatalon hallituksen puheenjohtaja ja kirjoitan sisältöjä niin lehtiin kuin kirjoihinkin. Vapaa-ajalla liikun luonnossa ja ihastelen sen suuruutta. Myös luen paljon kirjoja - kirja viikossa pitää ajatuksen kirkkaana.

Uskon, että koko elämä, niin kasvatus, työ, kuin kunnan yhteisten asioiden hoitaminenkin tulee rakentaa kestäville arvoille. Edustan elämässäni kristillisiä arvoja, niiden varaan on yhteiskunta turvallista rakentaa. Tärkeimpinä arvoina pidän kunnioitusta niin luotuja kuin Luojaakin kohtaan, turvallista yhteisöä jokaisen yksilön ympärillä, sekä rohkeaa katsomista tulevaisuuden mahdollisuuksiin.

Olen kiitollinen kodista ja kotikunnastani, siksi tahdonkin olla mukana rakentamassa tämän alueen parasta, jolla asumme. On hieno mitä Siilinjärvelle on jo rakentunut, ja uskon, että tulevaisuudessa on vielä monia upeita asioita saavutettavana. Yhteiskunnan perusyksikkö on perhe. Perheiden hyvinvointi ratkaisee paljon, siksi vanhempien tukeminen on tärkeää. Samoin meidän on turvattava lapsillemme ja nuorillemme terveet ja toimivat opiskelupaikat. Yrittäjyys ja uudet innovaatiot ovat myös tärkeitä asioita paikkakuntamme kehityksessä.
[email protected]
044 978 2377
Ylös