Kuntavaalit 2021

Jukka Pöyry

LVI-teknikko
Kaakkois-Suomen vaalipiiri, Mikkeli / , Sankt Michel
Tusku

Esittely / presentation

Elän vaimoni kanssa kahdestaan jo pitkään kestäneessä avioliitossa. Meillä on kolme lasta ja seitsemän lastenlasta. Nämä ovat elämämme tärkeimmät asiat. Elämme elämämme parasta aikaa. Asumme omakotitalossa. Vietämme aikaa myös kesämökillämme. Seuraan luontoa ja olen huolissani luontomme kestävyydestä kaikenlaista kulutusta vastaan.

Olen pitkän linjan LVI-teknikko. Ammattikoulun jälkeen työuran olen aloittanut neljätoistavuotiaana rakennuksilla. Sotaväen jälkeen kävin teknillisen koulun LVI -linjan. Sen jälkeen olen työskellyt putkiasennusliikkeen urakointiosasolla ja LVI-insinööritoimistossa suunnittelijana. Eläkkeelle on siirtynyt energiayhtiön kaukolämpöosaston suunnittelijan tehtävistä.

Harrastan hyötyliikuntaa, mutta liikun myös kävellen, pyöräillen ja hiihtäen. Harrastan metsänhoitoa ja erilaisten rakennusremonttien tekoa.

Olen ollut mukana Mikkelin kuntapolitiikassa. Tällä hetkellä olen kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen jäsen. Olen tarkan rahankäytön ja tasapainoisen kuntatalouden kannattaja.
[email protected]
044 294 9055
Ylös